Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر اجرایی طرح حمایتی جهاد کالا گفت: با هدف تامین نقدینگی مورد نیاز تولید در جهت حمایت از بنگاه‌های کوچک و متوسط  و مصرف کنندگان، در اقدامی جهادی، نمایشگاه سالانه جهاد کالا برگزار می شود.

بهنام شیری در گفت‌وگو با ایران اکونومیست با بیان اینکه در راستای سیاست‌های اقتصادی دولت و با هدف تأمین نقدینگی مورد نیاز تولید در جهت حمایت از بنگاه‌های کوچک و متوسط و مصرف کنندگان، در اقدامی جهادی، نمایشگاه سالانه جهاد کالا برگزار می‌شود، اظهار کرد: فرآیند اجرایی طرح حمایتی جهاد کالا به گونه‌ای برنامه‌ریزی شده که منافع تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان توأمان حفظ می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این طرح برخلاف دیگر طرح‌های فروش اقساطی در سایر فروشگاه‌ها که ۲۰ درصد کالا از خریدار به صورت نقد و الباقی به صورت اقساط با نرخ سود ۳۶ درصد دریافت می‌شود، مشتری می‌تواند تمام یا بخشی از قیمت کالای خریداری شده را از تسهیلات بانکی با نرخ ۱۸ درصد استفاده کند. وجه کالا به طور مستقیم به حساب تولیدکننده واریز می‌شود.

مدیر اجرایی جهاد کالا با اشاره به اینکه در این روش مشکل نقدینگی واحدهای تولیدی مرتفع می‌شود، تصریح کرد: در بستر جهاد کالا انتفاع مصرف‌کننده در خرید کالای با قیمت مناسب توسط حذف واسطه‌ها به همراه دریافت کالا با کیفیت مناسب، تضمین شده و انتفاع تولیدکننده در تأمین نقدینگی و بازگشت سریع سرمایه است و به منظور جلوگیری از انحراف تسهیلات بانکی، پرداخت تسهیلات در انتهای زنجیره در زمان تحویل کالا به مصرف‌کننده، به حساب تولیدکننده واریز می‌شود.

وی خطاب به تولیدکنندگان اقلامی که در سبد جهیزیه قرار می‌گیرد، از جمله لوازم خانگی، فرش، لوستر، مبلمان و کالای خواب اعلام کرد: از تمامی بنگاه‌های کوچک و متوسط فعال در این حوزه‌ها دعوت می‌شود تا با مشارکت در طرح ملی جهیزیه ایرانی و مشارکت در طرح جهادی در مسیر توسعه بنگاه خود و اقتصاد کشور گام بردارند.

شیری ادامه داد: متأسفانه در اقدامات مشابه که عمدتاً با مداخله واسطه‌های حاضر در زنجیره تأمین اجرایی می‌شود، صرفاً منافع واسطه‌ها مدنظر است و تولیدکننده برای ماندن در بازار باید بخش قابل توجهی از سود خود را به این بخش اختصاص دهد و مصرف‌کننده نیز کالای مورد نیاز را با سود زیاد و قیمت بالا خریداری می‌کند.

وی تصریح کرد: جهاد کالا همانطور که از نامش پیدا است، اقدامی جهادی است که برای اصلاح نظام تأمین و توزیع کالا با محوریت کالای ایرانی بنیانگذاری شده است.

مدیر اجرایی جهاد کالا با بیان اینکه در فاز اول برای خرید حضوری با حمایت وزیر صمت و سازمان صمت استان تهران، سالن‌های ۲۵ و ۲۶ نمایشگاه بین‌المللی تهران به این امر اختصاص داده شده‌است، تصریح کرد: علاوه بر این مصرف‌کنندگان در دیگر نقاط کشور می‌توانند با مراجعه به سایت جهاد کالا محصول مورد نظر خود را به صورت آنلاین خریداری کنند.

وی خاطرنشان کرد: امیدواریم با همراهی و حمایت نهادهای ذیربط این اقدام جهادی به دیگر شهرها نیز تعمیم داده شود و مردم در دیگر شهرها نیز بتوانند با همکاری شورای سیاست گذاری ائمه جمعه کشور به صورت حضوری به نمایشگاه جهاد کالا مراجعه و کالای مورد نیاز را خریداری کنند.

شیری با تاکید بر اینکه فرصت مشارکت در جهاد کالا برای تمامی تولیدکنندگان ایرانی فراهم است، گفت: امیدواریم جهاد کالا بستری برای توسعه بازار و متعاقباً گسترش تولید محصول ایرانی باشد و در نهایت امکانی برای ورود بنگاه‌های کوچک و متوسط به عرصه صادرات و در امد ارزی را فراهم کند.

  منبع: خبرگزاری مهر برچسب ها: قیمت کالاها

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: قیمت کالاها بنگاه های کوچک و متوسط مصرف کنندگان مورد نیاز جهاد کالا واسطه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۲۲۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتفاد از کاهش سهمیه سوخت کشاورزان

آفتاب‌‌نیوز :

فتح‌الله توسلی امروز با بیان اینکه کاهش سهمیه سوخت تراکتورداران موجب گلایه کشاورزان استان شده است، اظهار کرد: با توجه به تصمیمات قبلی حدود ۲۰ میلیون لیتر سهمیه سوخت تراکتور‌ها کاهش پیدا کرده و این موضوع مشکلاتی را برای کشاورزان ایجاد نموده است.

وی گفت: نمایندگان نیز در گلایه به این وضعیت در صحن علنی مجلس اقدامات ناهماهنگ وزارت نفت، جهاد کشاورزی و ستاد مبارزه با قاچاق کالا را غیر قابل قبول دانسته و نسبت به ساماندهی این موضوع تأکید کردند.

نماینده بهار و کبودراهنگ در مجلس ادامه داد: کشاورزی که در این شرایط سخت اقتصادی در حوزه تولید فعالیت دارد نباید با معادله چندمجهولی مواجه شود و این وضعیت اصلا پذیرفتنی نیست.

 وی افزود: نباید چنین باشد که افرادی در پایتخت یک شبه تصمیم بگیرند سهمیه سوخت یک استان را کاهش دهند و مردم با مشکل و کمبود سوخت مواجه شوند.

توسلی اضافه کرد: پیرو پیگیری‌های انجام شده امروز جلسه‌ای در مرکز مکانیزاسیون جهاد کشاورزی با حضور مدیرکل مبارزه با قاچاق کالا و ارز، رئیس مرکز مکانیزاسیون وزارت جهاد کشاورزی، مرکز آمار وزارت جهاد کشاورزی، شرکت پالایش نفت و سازمان بازرسی کشور تشکیل دادیم و دغدغه کشاورزان را مطرح کردم.

وی در این باره گفت: طی بررسی‌ها مقرر شد کمیته‌ای در اسرع وقت در وزارت جهاد کشاورزی در خصوص بررسی مجدد کاهش سهمیه سوخت کشاورزان تشکیل و اقدام شود.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • مجازات قاچاقچی لوازم خانگی در مهاباد
  • توزیع اقلام لوازم خانگی بین مددجویان بسطام
  • انتفاد از کاهش سهمیه سوخت کشاورزان
  • قاچاقچی کالا در همدان نقره داغ شد
  • پایش و نظارت۱۴۴ فروشگاه کالای اساسی در عباس آباد
  • لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا
  • با «ساخت ایران» مشکل دارند!
  • افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های تعزیراتی در حوزه بازرسی قاچاق کالا و ارز
  • محکومیت ۶ میلیاردی قاچاقچی کالا دراصفهان
  • آموزش: نکات مهمی که قبل از خرید دستگاه‌های الکترونیکی دست دوم باید بدانید