Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-05@12:13:11 GMT

صادرات ۲۰۰میلیون دلاری لوازم خانگی در سال ۱۴۰۰

تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۰۰۵۶۵

صادرات ۲۰۰میلیون دلاری لوازم خانگی در سال ۱۴۰۰

معاون امور صنایع وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: برای صادرات ۲۰۰ میلیون دلار لوازم خانگی در سال ۱۴۰۰ برنامه‌ریزی شده است

به گزارش مشرق، «مهدی صادقی نیارکی» امروز (سه شنبه) در جریان افتتاح و آغاز به کار بیست و یکمین نمایشگاه بین المللی لوازم خانگی تهران در جمع خبرنگاران، افزود: متوسط رشد تولید لوازم خانگی در نیمه نخست امسال ۱۱ درصد و در برخی اقلام همچون ماشین لباسشویی بیش از ۴۰ درصد بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر صنعت خاطرنشان کرد: تا پارسال عمده اهداف در این صنعت جهش تولید بود به طوری‌که در پایان سال ۹۹ رشد ۷۰ درصدی انواع لوازم خانگی را در کشور شاهد بودیم‌ اما امسال تمرکز روی حقوق مصرف کنندگان، قیمت ها، کیفیت و بهبود مستمر تولیدات است.

وی بیان داشت: تغییر طراحی‌ها، تولید، عمق ساخت داخل و رشد صنعت قطعه‌سازی در نمایشگاه امسال قابل رویت است و مسیر رو به رشدی را در این صنعت متصور هستیم و امیدواریم تا دو سال آینده شاهد توسعه صادرات در این صنعت باشیم.

صادقی‌نیارکی یادآور شد: لوازم خانگی صنعتی ساخت محور است و بر لبه تکنولوژی حرکت می‌کند، یعنی باید محصول نهایی در آن تولید شود که نیازمند برندسازی، طراحی، برآورده کردن انتظارات مشتریان، داخلی سازی و خدمات پس از فروش است.

وی همچنین در خصوص افزایش قیمت لوازم خانگی در بازار، خاطرنشان‌کرد: بخشی از این مساله ناشی از افزایش قیمت نهاده ها است، به‌طور مثال قیمت ورق فولادی و محصولات پتروشیمی که در بورس کالا عرضه می شود افزایش یافته و همچنین قیمت جهانی برخی قطعات مانند ماژول تلویزیون بین ۱۵ تا ۲۰ درصد افزایش داشته است.

گرانی لوازم‌خانگی
معاون امور صنایع وزارت صنعت معدن و تجارت ادامه داد: بخشی دیگر از افزایش قیمت‌ها مربوط به حاشیه بازار و گران‌فروشی از سوی مغازه‌داران و غرفه‌داران است و وزارت صنعت در این زمینه با جدیت به دنبال رفع مشکلات و رصد بازار است.

وی تاکید کرد: اکنون ثبت در سامانه جامع تجارت به همه تولیدکنندگان الزام شده است، به این معنا که تولیدکنندگان باید محصولاتشان را در این سامانه فاکتور کنند و همچنین حلقه های بعدی که عمده‌فروش‌ها هستند باید به تایید این فاکتورها با قیمت‌های مشخص بپردازند تا مصرف‌کنندگان با خیال راحت خرید کنند.

صادقی نیارکی اظهار داشت: سازمان حمایت در حال پیگیری این پروژه است و علاوه بر آن فهرست سه لیستی از سوی وزارت صنعت در دست پیگیری است که در آن قیمت های عمده‌فروشی و مصرف‌کننده، مشخص شده تا هیچ اجحافی در حق مصرف کنندگان نشود.

وی بیان داشت: پروژه استقرار سامانه جامع تجارت از شهریور ماه آغاز شده و امیدواریم این سامانه تا پایان امسال جاری شود.

معاون وزیر صنعت تاکید کرد: هوشمندسازی لوازم خانگی یکی از موارد مهمی است که به طور جدی پیگیری می شود.

صادقی‌نیارکی همچنین در خصوص برخی برندهای خارجی که در داخل تولید می‌شوند، گفت: مراجع مربوطه که مسوول ثبت علائم تجاری هستند باید در این زمینه پاسخ‌گو باشند.

 حمایت از تولیدات داخلی

در این مراسم، "انسیه خزعلی" معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری نیز در جمع خبرنگاران گفت: صنعت لوازم خانگی از حمایت‌های خوب دولت برخوردار است و جلوگیری از واردات محصولات خارجی در این صنعت دنبال می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: رشد خوبی را در صنعت لوازم خانگی در کشور شاهد هستیم و اکنون بیش از ۸۰ درصد مواد اولیه و تجهیزات مورد نیاز این صنعت از داخل تامین می‌شود.

معاون رئیس جمهوری تصریح کرد: باید در زمینه فرهنگ استفاده از کالای ایرانی و رواج آن بیشتر و بهتر کار کنیم.

به گزارش ایرنا، بیست‌ویکمین نمایشگاه بین‌المللی لوازم‌خانگی (Hamex ۲۰۲۱) امروز (سه‌شنبه) با حضور معاون امور زنان و خانواده رییس‌جمهوری و معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت آغاز به‌کار کرد.

در این دوره از نمایشگاه که با شعار «تجلی دانایی و توانایی ایرانی در خدمت توسعه ملی» برگزار شده، ۳۹۴ شرکت داخلی و ۶ شرکت خارجی در فضایی به وسعت ۳۵ مترمربع در ۱۸ سالن، آخرین محصولات و دستاوردهای خود را در معرض دید عموم گذاشته‌اند.

این نمایشگاه از امروز به مدت چهار روز (۲۸ آبان‌ماه) در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران آماده بازدید متخصصان و علاقه‌مندان است.

افزایش ۱۲۳ درصدی حضور شرکت‌های داخلی و به همین میزان رشد متراژ نمایشگاه و حضور بخش فن‌بازار با مشارکت معاونت علمی و فناوری رییس‌جمهوری و همچنین سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، از جمله مشخصه‌های این نمایشگاه است.

به گفته کارشناسان، ظرفیت‌های نصب‌شده موجود در کشور که به سالیانه حدود ۲۱ میلیون دستگاه لوازم خانگی بزرگ و کوچک می‌رسد، پاسخ‌گوی عمده نیاز و مصارف کشور است.  

در برخی موارد از جمله ماشین ظرفشویی، اسپلیت یونیت و برخی لوازم خانگی کوچک، وابستگی وجود دارد، هرچند در دو مورد نخست، ظرفیت‌سازی‌هایی انجام شده است.
سال گذشته بیش از ۱۵ میلیون دستگاه لوازم‌خانگی در کشور تولید شد. کارشناسان اشتغال مستقیم در این حوزه را ۳۰۰ هزار نفر و گردش مالی سالیانه در صنعت لوازم‌خانگی کشورمان را ۶ میلیارد دلار عنوان می‌کنند.

با وجود رشد تولید لوازم‌خانگی، اما به اذعان همه تولیدکنندگان، بازاری‌ها و اتحادیه فروشندگان و توزیع‌کنندگان لوازم‌خانگی، اکنون بین ۳۰ تا ۳۵ درصد کالاهای موجود در بازار را اجناس قاچاق تشکیل می‌دهد.
 

منبع: ایرنا

منبع: مشرق

کلیدواژه: تحولات قفقاز تحولات افغانستان لوازم خانگی صادرات تولید ملی لوازم خانگی صادقی نیارکی معاون امور وزارت صنعت قیمت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۰۰۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش: نکات مهمی که قبل از خرید دستگاه‌های الکترونیکی دست دوم باید بدانید

ایتنا - تفاوت‌های زیادی بین دستگاه‌های بازسازی‌شده کارخانه و دستگاه‌های بازسازی‌شده شخص ثالث وجود دارد، بنابراین دانستن اینکه چه چیزی دریافت می‌کنید ممکن است دشوار باشد.
بسیاری از مردم تمایل دارند کامپیوترهای دست دوم را بعد از تمیز کردن و تعمیر کامل خریداری کنند، زیرا قیمت آنها بسیار کمتر از کامپیوترهای نو است.

اما تفاوت‌های زیادی بین دستگاه‌های بازسازی‌شده کارخانه و دستگاه‌های بازسازی‌شده شخص ثالث وجود دارد، بنابراین دانستن اینکه چه چیزی دریافت می‌کنید ممکن است دشوار باشد.

به گزارش ایتنا، هنگام خرید یک دستگاه دست دوم، باید از گارانتی و لوازم جانبی اصلی دستگاه صرف نظر کنید و با ایرادات فیزیکی برخورد کنید، اما از نظر قانونی، هیچ تعریف واقعی از کلمه "Refurbished" وجود ندارد فروشنده می‌خواهد یا می‌خواهد، و ممکن است عباراتی مانند "پیش مالکیت" را ببینید.
  تمدید یا بازگشت؟
مهم است بدانید که آیا دستگاه بازسازی شده قبل از استفاده بازگردانده شده است یا شاید خریدار یا گیرنده تصمیم گرفته باشد که آن را نمی‌خواهد یا بسته‌بندی آن آسیب دیده است، بنابراین بدون استفاده از آن، بازگردانده شده است.

با دانستن اینکه در بیشتر موارد، برای اینکه دستگاه بازسازی شود، به نوعی تمیز کردن یا تعمیرات نیاز داشته باشد، از این رو، هنگامی که برچسب بازسازی شده روی محصول قرار می‌گیرد، قیمت باید بسیار کاهش یابد، بنابراین از فروشنده در مورد منشاء محصول سوال کنید.

    چه کسی بازسازی را انجام داد؟
همه بازسازی‌ها یکسان نیستند. امکان انجام کار توسط شخص ثالث و فروش مجدد محصول وجود دارد. به طور کلی، تعهد به نوسازی شرکت اصلی حرکت هوشمندانه‌تری است.
بسته بندی و قطعات مناسبی دارد تا محصول را تا حد امکان به محصول جدید نزدیک کند، بنابراین به دنبال "تأیید شده کارخانه" یا موارد مشابه باشید.
  لوازم جانبی درون جعبه
محصولات بازسازی شده اغلب بدون لوازم جانبی همراه با خرید محصول جدید ارائه می شوند. این یکی دیگر از دلایلی است که بهتر است وسایل نوسازی توسط سازنده را پیدا کنید تا بتوانید تمام لوازم جانبی را تهیه کنید.
اگر محصول بازسازی شده را توسط سازنده بخرید حتی ممکن است بسته‌بندی و لوازم جانبی جعبه نیز کامل باشد. 
  آیا محصول هنوز گارانتی دارد؟
هیچ محصولی را که گارانتی ندارد خریداری نکنید. ریسک خرید محصولی که گارانتی نداشته باشد، ممکن است به معنای دریافت سخت افزار معیوبی باشد که به درستی کار نکند. به یاد داشته باشید، فقط به این دلیل که یک دستگاه می‌تواند کار کند به این معنی نیست که کامل است و همه چیز همانطور که باید، کار می‌کند.  طبق قانون، دستگاه باید بتواند کاری را که برای آن طراحی شده است انجام دهد، حتی اگر کارکرده و دست دوم باشد.

    تعریف اصطلاح تجدید
هیچ قانونی در مورد نحوه طبقه‌بندی یک محصول بازسازی شده وجود ندارد، به جز این که فروشنده نمی‌تواند بگوید کاملاً نو و استفاده نشده است. همچنین ممکن است به این معنی باشد که محصول مدت زمان زیادی استفاده شده و ایراداتی نیز دارد. مثلاً ممکن است صفحه نمایش خراشیده یا ترک خورده جایگزین شود. 
  سیاست بازگشت چیست؟
شما حداقل یک ماه زمان نیاز دارید تا متوجه مشکلات دستگاه الکترونیکی شوید. این مسئله در مورد محصولات بازسازی شده نیز صدق می‌کند.  
اگر نمی‌توانید حداقل دو هفته از محصول استفاده کنید با امکان بازگرداندن آن بدون هزینه را ندارید، آن مجصول را خریداری نکنید و به یاد داشته باشید که وقتی محصول را دریافت کردید، پس از باز کردن آن یک بازرسی کامل انجام دهید. ممکن است حتی بخواهید فوراً از این سیاست بازگشت استفاده کنید.
  چه چیزی را هرگز نباید دوباره بخرید؟
توصیه می‌کنیم از خرید لوازم بازسازی شده و دست دومی که تماس مستقیم با پوست شما دارند مانند هدفون و موارد مکانیکی مانند صفحه کلید، هارد دیسک یا درایوهای حالت جامد و تلویزیون خودداری کنید. زیرا تشخیص سن تلویزیون دشوار است.

با این حال، برخی از این خریدها ممکن است قابل قبول باشند، اگر به شرکتی که محصول بازسازی و تعمیر کرده اعتماد دارید نگرانی کمتری خواهید داشت. 

    مقایسه قیمت
قبل از خرید یک دستگاه بازسازی شده، بهتر است که مقایسه قیمت انجام دهید. وقتی یک کالای ارزان قیمت بازسازی شده پیدا کردید، به سایت بازسازی شده دیگری بروید تا ببینید آیا همان مدل یا مشابه آن با قیمت کمتری موجود است یا خیر.

با این حال، اجازه ندهید قیمت همه چیز را به شما تحمیل کند، گاهی اوقات ممکن است به اندازه کافی به یک سایت یا فروشنده اعتماد کنید تا پول اضافی صرف شده ارزشمند باشد.

دیگر خبرها

  • سهم ناچیز خراسان جنوبی در حوزه صادرات سنگ قیمتی
  • سالانه ۱۸۰ هزارتن پنبه مورد نیاز صنعت نساجی کل کشور است
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت واقعی است؟
  • لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا
  • با «ساخت ایران» مشکل دارند!
  • فرآیند ساخت لوازم آرایشی و بهداشتی در کارخانه‌های مشهور (فیلم)
  • فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲ شد
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • خودرو شاهین امروز ۱۵ اردیبهشت چند شد؟ + جدول قیمت
  • آموزش: نکات مهمی که قبل از خرید دستگاه‌های الکترونیکی دست دوم باید بدانید